Jedan od bitnih čimbenika svake kuhinje je i kvalitetna kuhinjska napa. U najkraćim crtama, sva isparavanja, svi mirisi, sav dim, sva čađ nastala pri kuhanju i pečenju treba biti kvalitetno izvučena iz Vašeg prostora. Tome služi kvalitetna kuhinjska napa. Siguran sam da ste pri projektiranju Vaše restoranske kuhinje odabrali kvalitetnu i prikladnu kuhinjsku napu. No, to je tek prvi dio priče.
Da bi kuhinjska napa kvalitetno funkcionirala kao i prvi dan, potrebno ju je redovito čistiti i dezinficirati. I to ne samo napu, već i kompletan sustav odzračnih kanala, filtera i ventilatora. Redovito čišćenje i održavanje je preduvjet za kuhinju bez neugodnih mirisa i dima. Važno: prljavi i neprotočan sustav kuhinjske ventilacije lako može izazvati požar sa nesagledivim posljedicama. Masnoće koje se svakodnevno talože u napi, filterima i odsisnim kanalima lako se zapale velika su potencijalna opasnost za cijeli objekt
Hrvatski zakon propisuje redovito čišćenje i održavanje kuhinjskih napa u restoranima svaka 3 mjeseca, od strane tvrtki registriranih za tu djelatnost.
ADRIAVENT uz klasično kemijsko strojno čišćenje, će dezinficirati i antikorozivno zaštititi kuhinjsku napu, odsisni kanal i sve ostale komponente sustava. U našem poslu koristimo samo ekološki prihvatljiva sredstva odobrena od nadležnih institucija. Nakon svakog obavljenog čišćenja izdajemo posebnu potvrdu o čišćenju za sanitarnu inspekciju. Po zahtjevu korisnika pribavljamo i poseban ATEST od nadležne ovlaštene institucije. Ovjeravamo Vam i dnevnik čišćenja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ili trebate savjet, nazovite bez obaveze, rado ćemo porazgovarati. Obratite nam se s povjerenjem.
Da bi kuhinjska napa kvalitetno funkcionirala kao i prvi dan, potrebno ju je redovito čistiti i dezinficirati. I to ne samo napu, već i kompletan sustav odzračnih kanala, filtera i ventilatora. Redovito čišćenje i održavanje je preduvjet za kuhinju bez neugodnih mirisa i dima. Važno: prljavi i neprotočan sustav kuhinjske ventilacije lako može izazvati požar sa nesagledivim posljedicama. Masnoće koje se svakodnevno talože u napi, filterima i odsisnim kanalima lako se zapale velika su potencijalna opasnost za cijeli objekt
Hrvatski zakon propisuje redovito čišćenje i održavanje kuhinjskih napa u restoranima svaka 3 mjeseca, od strane tvrtki registriranih za tu djelatnost.
ADRIAVENT uz klasično kemijsko strojno čišćenje, će dezinficirati i antikorozivno zaštititi kuhinjsku napu, odsisni kanal i sve ostale komponente sustava. U našem poslu koristimo samo ekološki prihvatljiva sredstva odobrena od nadležnih institucija. Nakon svakog obavljenog čišćenja izdajemo posebnu potvrdu o čišćenju za sanitarnu inspekciju. Po zahtjevu korisnika pribavljamo i poseban ATEST od nadležne ovlaštene institucije. Ovjeravamo Vam i dnevnik čišćenja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ili trebate savjet, nazovite bez obaveze, rado ćemo porazgovarati. Obratite nam se s povjerenjem.